Baclofen

 65,00

Categorie:

Baclofen kopen

Baclofen kopen bij de apothekermedicatie.com voor de behandeling van spierspasmen die verband houden met bepaalde aandoeningen, zoals multiple sclerose, cerebrale parese en ruggenmergletsel of -ziekte. Dit behoort tot de klasse van spierverslappers. Het werkt door de spieren te ontspannen en dit helpt bij het verlichten van spierstijfheid en verbetert de bewegingen. 

 

Baclofen kan ook bij andere behandelingen worden gebruikt, afhankelijk van de beslissing van uw arts. Het werd een door de FDA goedgekeurd geneesmiddel in 1992].

 

Baclofen werd oorspronkelijk goedgekeurd voor de behandeling van spasticiteit bij neurologische aandoeningen en ruggenmergletsels, sinds kort wordt het medicijn ook gebruikt voor de behandeling van alcoholverslaving. Bovendien is bekend dat Baclofen spierontspannende eigenschappen heeft.

Baclofen bestellen

Baclofen bestellen kan bij de apothekermedicatie.com zonder recept van een arts. Een bestelling is binnen enkele minuten geplaatst, dus u hoeft niet verder te zoeken naar medicijnen! Plaats de bestelling nu en maak gebruik van onze gratis verzending. Hoe handig! Baclofen kopen kan eenvoudig online. 

 

Neem deze medicatie via de mond met of zonder voedsel op vaste tijdstippen, meestal 3 keer per dag om de 8 uur. Om uw risico op bijwerkingen te verminderen, kunt u het beste met een lage dosis beginnen en de dosis geleidelijk verhogen. Volg de instructies op de bijsluiter zorgvuldig op. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en uw reactie op de behandeling. Verhoog uw dosis niet en neem het niet vaker in dan voorgeschreven. Gebruik deze medicatie regelmatig om er het meeste voordeel uit te halen. Neem het elke dag op dezelfde tijd in, zodat u het niet vergeet. 

 

Stop niet in een keer met het innemen van dit medicijn. Sommige aandoeningen kunnen verergeren wanneer plotseling met dit geneesmiddel wordt gestopt. Ook kunt u ontwenningsverschijnselen krijgen, zoals hallucinaties en toevallen. Om ontwenningsverschijnselen te voorkomen, kan uw de dosis geleidelijk verlagen en meld eventuele ontwenningsverschijnselen onmiddellijk. Het kan 1 tot 2 maanden of langer duren voordat u volledig profijt heeft van deze medicatie. Vertel het uw arts als uw toestand niet verbetert of als deze verergert.

Bijwerkingen

Baclofen heeft geen ernstige bijwerkingen en als die er al zijn, zijn ze gering en tijdelijk. In zeldzame gevallen kunnen er ernstige bijwerkingen optreden en moet onmiddellijk medische hulp worden ingeroepen. Bijwerkingen kunnen niet van tevoren worden voorspeld.

Enkele van de bijwerkingen zijn slaperigheid, duizeligheid, meer plassen, hoofdpijn, slapeloosheid, misselijkheid, constipatie, vermoeidheid en zwakte. 

 

Ernstige bijwerkingen die kunnen optreden zijn ademhalingsproblemen, verwardheid, pijn op de borst, toevallen, onregelmatige hartslag en flauwvallen. Dit is echter niet de volledige lijst.

Als de intensiteit van de bijwerkingen verandert of als er nieuwe bijwerkingen optreden, raadpleeg dan uw arts.

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik het medicijn niet als  u er allergisch voor bent; of als u andere allergieën heeft. Dit product kan inactieve bestanddelen bevatten, die allergische reacties of andere problemen kunnen veroorzaken. Gebruik baclofen ook niet als in uw medische voorgeschiedenis voorkomen: nierziekten, psychische/geestelijke stoornissen (zoals schizofrenie), hersenaandoeningen (zoals toevallen, beroerte). 

Dit geneesmiddel kan u duizelig of slaperig maken. Rijdt niet, gebruik geen machines en doe geen activiteiten die alertheid vereisen, totdat u er zeker van bent dat u deze activiteiten veilig kunt uitvoeren. Vermijd alcoholische dranken. 

 

Voordat u een operatie ondergaat, moet u uw arts of tandarts vertellen welke producten u allemaal gebruikt (inclusief geneesmiddelen op recept, geneesmiddelen zonder recept en kruidenproducten). Oudere volwassenen kunnen gevoeliger zijn voor de bijwerkingen van dit geneesmiddel, met name slaperigheid en mentale/stemmingswisselingen (zoals verwardheid). 

 

Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Tijdens de zwangerschap mag dit geneesmiddel alleen worden gebruikt als het duidelijk nodig is. Bespreek de risico’s en voordelen met uw arts. Dit geneesmiddel gaat over in de moedermelk. 

Interactie baclofen met andere geneesmiddelen

Wisselwerkingen tussen geneesmiddelen kunnen de werking van uw medicijnen veranderen of het risico op ernstige bijwerkingen vergroten. Dit document bevat niet alle mogelijke wisselwerkingen tussen geneesmiddelen. Houd een lijst bij van alle middelen die u gebruikt (inclusief geneesmiddelen op recept, geneesmiddelen zonder recept en kruidenproducten). Controleer de etiketten van al uw geneesmiddelen (zoals allergie- of hoest- en verkoudheidmiddelen), omdat ze ingrediënten kunnen bevatten die slaperigheid veroorzaken. 

Bestellen en betalen

Bij apotheker medicatie kun je eenvoudig medicijnen bestellen zonder recept. Je kunt de medicijnen afrekenen met iDeal, Bitcoin en wij bieden zelfs de mogelijkheid aan om met contant geld te betalen. U kunt bij ons ook terecht voor temazepam, oxazepam, lorazepam, zolpidem, zopiclon.

Plaats eenvoudig uw bestelling, heeft u een vraag? Dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

 

Winkelwagen
error: Sorry you need to type it al over